Veidekke skal bygge mer på Tjuvholmen i Oslo

Veidekke Entreprenør har inngått avtale om nok et byggeoppdrag med Tjuvholmen Utvikling AS. Bygget som skal oppføres skal inneholde boliger og næringslokaler, og kontraktverdien er 90 millioner kroner ekskl. mva. Til sammen har Veidekke siden 2005 hatt byggeoppdrag på Tjuvholmen for over en milliard kroner ekskl. mva.

Veidekkes oppdrag i vannkanten på Tjuvholmen startet i 2005 med omfattende grunnarbeider og bygging av en parkeringskjeller. Det neste oppdraget var utgraving og støping av vegger til kanalen som går gjennom området. Så fulgte et kontor- og næringsbygg på ni etasjer, deretter to bygg på åtte og ni etasjer som er under oppføring i disse dager. Her blir det næringslokaler i de to nederste etasjene og boliger i resten.

Det nye oppdraget er en totalentreprise der det skal oppføres et bygg på elleve etasjer. Også i dette bygget blir det næringsarealer i de første og andre etasje og leiligheter i de øvrige etasjene. Bygget skal oppføres i plasstøpt betong med fasader av tegl. Arbeidene starter opp medio mars og avsluttes i oktober 2013.

For mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Kristoffer Jansen, Veidekke Entreprenør AS, tlf. 950 31 365, kristoffer.jansen@veidekke.no 
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf. 21 05 77 91 / 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Prosjektsjef Trond Erik Sveen, Tjuvholmen Utvikling AS, tlf. 971 95 177, tes@tjuvholmen.no

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 16,3 milliarder kroner (2010). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen nær 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
Tittel Filtype
Tjuvholmen pdf