header

Fremtidslaget

Bransjen og vi trenger de som tør å tenke nye løsninger og utfordre etablerte sannheter. Nettopp derfor har vi dannet et lag som skal være med å bygge fremtiden.  

Veidekkes fremtidslag 2023. Gruppebilde. Foto.

Fremtidslaget danner et nettverk med 19 engasjerte andreklasse-studenter innen ulike ingeniør- og tekniske fag. Gjennom hackatons skal studentene finne nye, kreative og bærekraftige løsninger for fremtiden.

-Bruken av teknologi skyter fart og vi ønsker å utfordre studentene til hjelpe oss med å tenke nytt. Sammen med studentene ønsker vi å lære mer om sammenhengen mellom teknologi, produksjon, bærekraft og verdiskaping, forteller Ariz Ghazi attraktivitetsrådgiver og prosjektleder for fremtidslaget.

-Vi vet at disse studentene skal løse morgendagens utfordringer. Vi ønsker å løfte noen av disse og gi studentene muligheten til å utfordre oss og bransjen. Vi håper at dette er med på å motivere de videre i studieløpet, og ikke minst gi de et godt fundament til å takle fremtidens utfordringer, forteller Ghazi.

Studentene skal bli godt kjent med hverandre, oss i Veidekke og bygge fellesskap og lagfølelse. Studenter med bakgrunn fra kybernetikk, Ind.øk, elektroingeniør – i tillegg til bygg og anleggsstudenter er med å hjelper oss. Fremtidslag-studentene får tilbud om internship i Veidekke fra høsten 2023. Dette skal bidra til at de får økt praktisk kompetanse og en fot innenfor i vår del av bransjen.

Følg Fremtidslagets videre progresjon på Instagram @veidekke.

Heia fremtiden!