Fremtidslaget

Bransjen og vi trenger de som tør å tenke ut nye løsninger og utfordre etablerte sannheter. Nettopp derfor har vi dannet et lag som skal være med å bygge fremtiden og nå har 19 nye studenter blitt valgt til 2024-laget.

Veidekkes fremtidslag 2024. Gruppebilde. Foto.

Alle som får plass på Fremtidslaget, får tilbud om internship fra september-desember 2024. Dette skal bidra til at studentene får økt praktisk kompetanse og en fot innenfor i bransjen.   

Fremtidslaget 2024 er i gang 

Fremtidslaget er et nettverk med 19 engasjerte andreklasse studenter innen ulike ingeniørfag, fra skoler over hele landet. Gjennom hackatons skal studentene finne kreative og bærekraftige løsninger for fremtiden, sammen med oss. 

- I Veidekke er vi opptatt av teamarbeid og å bygge lag, og det vil studentene som får plass også merke. Sammen med studentene ønsker vi å lære mer om sammenhengen mellom verdiskaping, teknologi og bærekraft, forteller Ariz Ghazi attraktivitetsrådgiver og prosjektleder for fremtidslaget.    

2024-studentene på første samling: 

Erfaringen fra tidligere år er at studentene blir godt kjent med hverandre, får felles lagfølelse og vokser på erfaringen.

Går du andreklasse ingeniørfag høsten 2024 kan du lese mer og melde deg på her i januar 2025: https://fremtidslaget.no/ 

Heia fremtiden!