header

Om Veidekke Prefab

Veidekke Prefab har en av Norges mest moderne betongelementfabrikker. Vår fabrikk består av 22.000 m2 produksjonslokaler med en stor kapasitet. Vi har over 120 egne lokale fagarbeidere i vår produksjon med et stort hjerte for faget, og som står på hver eneste dag for å levere kvalitetsprodukter til kundene våre.

Fabrikken på Klepp, Rogaland

Veidekke Prefab fikk sitt nye navn i 2023, men bærer på en lang og stolt historie under navnet Block Berge Bygg AS. Selskapet ble startet i 1966 av Gunnar Block Watne og Sigvald Bergesen.

Skiftende markeder har vært med å utvikle oss gjennom å bygge kuleskall til Condeep-plattformer for Nordsjøen til å bygge over 20 næringsbygg i Sverige i årene etter jappetiden. Vi har bygget 328 leiligheter i Israel og administrasjonsbygget på Melkøya i Hammerfest for Statoil.

Eksempler på spesielle prosjekt er mange og denne mulighetssøkingen har ført oss fram til det Veidekke Prefab vi ser i dag - en framtidsrettet prefab-entreprenør i kontakt med sine røtter.

I 1999 kjøper Veidekke alle aksjene i Block Berge Bygg, og fra 2023 vil det nye navnet være Veidekke Prefab AS. Ikke fordi vi synes at Block Berge er et dårlig navn, men fordi vi synes Veidekke Prefab er et bedre navn.

Det nye navnet forteller hva vi faktisk leverer, og samtidig har det en tydeligere kobling til Veidekke-konsernet, noe vi vet vil være en fordel for mye av det vi skal oppnå fremover.

Veidekke Prefab, Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon

Veidekke Prefab, Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon

Kontakt oss